Nyheter

Nu kör vi igång efter julen!

Publicerades den 8 januari 2024

Utvilade och stundom insnöade (dock ej mentalt!) drar vi nu igång kontoret igen. Och visst är dagarna redan lite längre?

Trots att vi nu inte kommer bevilja fler projekt i detta område, så är det full fart på ett flertal av våra projekt som körde igång 2023. Vi jobbar också mot ett avslut nästa år. Det innebär bland annat en hel del pyssel med att stötta projekten i genomförande och i slutrapportering. Och i att hantera det interna. Dessutom sammanställer vi perioden i en broschyr, och utvärderar och samverkar fortsatt både med gamla och nya områden. LAG finns fortfarande som en aktiv bas, även om frekvensen på våra möten med mera kommer att glesas ut efterhand och efter behov.

Kontoret har ju flyttat till det nya gemensamma i Ljungbyhed. Men det betyder egentligen mest att vi träffar er på en ny adress när det är aktuellt.

Vi hoppas att ni alla har haft en fin ledighet och att ni kunnat njuta av den skånska vinterns skönhet.

Bilden är tagen idag på Traneröds Mosse, Klåveröd, uppe på Söderåsen.

Dela: