Nyheter

Vi söker en kommunikatör

Publicerades den 28 februari 2018

Leader Nordvästra Skåne med Öresund söker en kommunikatör på 50 %

Nu söker vi en kommunikatör till Leaderkontoret i Örkelljunga, en viktig roll för att vi ska nå ut med vårt budskap om vår verksamhet och våra leaderprojekt i nordvästra Skåne.
Som en del av personalen på kommer du att arbeta med vår kommunikationsstrategi, kommunikationsplan och med kommunikationsfrågor. Dina huvuduppgifter blir att ge stöd i och bidra till utveckling av kommunikationsarbetet. Du rapporterar direkt till verksamhetsledaren.

I ditt arbete som kommunikatör kommer du att verka i olika sammanhang och behöver därför förmåga att formulera och uttrycka dig på olika sätt beroende på målgrupp. Du ska vidare ha erfarenhet av att skriva olika typer av texter för både tryck och webb. Eftersom Leaderkontoret kan arbeta med internationella projekt är det viktigt att du även kan uttrycka dig på engelska obehindrat.Arbetet innebär många kontakter så vi vill gärna att du har en öppen flexibel serviceinriktad attityd.Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du kan också komma att arbeta med att vara kommunikatörsstöd åt externa projekt och då vara behjälplig med t ex kommunikationsplaner och informationsmaterial.Vidare behöver du:
 ha erfarenheter av att jobba i wordpress
 behärska Photoshop, InDesign, Acrobat samt Premier Pro.
 ha erfarenhet av att arbeta i Officepaketet
 ha kunskap i MailChimp samt Google Analytics
För att lyckas i denna roll behöver du ha en god samarbetsförmåga, vara snabb och kunna jobba med flera saker parallellt. Du ska kunna tänka både långsiktigt, strategiskt och också kunna ta dig an snabba uppdrag med korta deadlines. 

Du är van vid både strategiskt och operativt arbete när det gäller kommunikationsfrågor.
Meriterande är att känna till Leader och att ha arbetat i eller drivit Leader-projekt. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetet är på 50 %. 

Anmäl ditt intresse på e-post till: annika.jonsson@leaderskanens.se senast den 29 mars.
Verksamhetsledare Annika Jönsson
Dela: